Et ole yksin -verkkokoulutukset

Et ole yksin -verkkokoulutukset

Et ole yksin -verkkokoulutus tarjoaa valmentajille ja muille urheiluseuroissa toimiville välineitä puuttua epäasialliseen käytökseen, häirintään ja väkivaltaan. Koulutuksessa käydään läpi aiheita kuten henkinen ja fyysinen väkivalta ja kiusaaminen, seksuaalinen häirintä, lapsiin kohdistuvat seksuaalirikokset, lastensuojelu ja itsemääräämisoikeutta vahvistava valmennus. Kurssi sisältää erilaisia harjoituksia ja tehtäviä.

Verkkokurssi on kaikille avoin ja ilmainen. Kurssi on suunnattu erityisesti urheiluseurojen valmentajille, työntekijöille ja vapaaehtoisille. Verkkokoulutus kestää noin tunnin ja voit suorittaa sen osissa. Klikkaamalla ”aloita” ohjaudut toiselle sivustolle tekemään verkkokurssia. Verkkokurssi vaatii kirjautumisen.

Mukavia oppimishetkiä!

Osallistu verkkokoulutukseen

This online course, created by the Family Federation of Finland, is made for coaches, employees and volunteers of sports clubs. In this course, you will learn about preventing and addressing violence against children in sports clubs.

It takes about one hour to complete the course. After completing the course, you receive a certificate of completion.

Joyful learning!

Attend an online course

Denna webbkurs har skapats av Befolkningsförbundet. Kursen vänder sig till tränare, anställda och frivilliga inom idrottsföreningar. Under kursen får du lära dig om att förebygga och ta itu med våld mot barn inom idrottsföreningsvärlden.

Som tränare spelar du en viktig roll i att stödja barns välmående. Syftet med kursen är att ge dig fler verktyg i din viktiga roll. Kursen tar drygt en timme. I slutet av kursen hittar du en länk som gör det möjligt att ladda ner allt material och de instruktioner som refereras till under kursens gång. Du får även ett intyg för godkänd kurs.

Joyful learning!

Till webbkursen

Häirintä urheilussa -nuorten verkkokurssi on suunnattu 13-25-vuotiaille, urheilutoiminnassa mukana oleville urheilijoille, urheilutoimijoille, valmentajille ja seuratoimijoille. Kurssi on ilmainen ja sen voi suorittaa myös osissa. Kurssia voi hyödyntää myös nuorille suunnatuissa koulutuksissa, kouluissa ja nuorten urheiluleireillä.

Häirintä urheilussa -verkkokurssin aikana käydään läpi mitä on seksuaalisuutta loukkaava ja sukupuoleen perustuva häirintä. Kurssi tarjoaa työkaluja toimia, jos nuori kohtaa tai havaitsee häirintää urheilutoiminnassa. Lisäksi kurssin aikana pohditaan omien rajojen merkitystä osana hyvinvointia.

Mukavia oppimishetkiä!

Osallistu häirintä urheilussa -nuorten verkkokurssille